5 tips voor leuke gepersonaliseerde cadeau ’s

Het geven en het krijgen van cadeaus is vaak erg leuk. Mensen geven het vaakst met verjaardagen of met feestdagen iets cadeau, maar je kunt ook prima een cadeautje geven zonder reden of als bedankje. Je kunt er dan voor kiezen om iets in de winkels te kopen of om een gepersonaliseerd cadeau te laten maken. Het voordeel van een gepersonaliseerd cadeau is dat het net even wat persoonlijker en daardoor ook specialer overkomt. Omdat het niet iets standaard is en omdat er meer rijd en moeite in is gestoken. Wij hebben een aantal cadeautjes voor je op een rijtje gezet die je kunt laten personaliseren.

Een foto boek

Een fotoboek is een leuk cadeau voor een familielid, partner of een goede vriend. Dit is ook een cadeau wat altijd mooi blijft en waarbij je leuke herinneringen hebt als je er doorheen bladert. Als je niet veel foto’s kan vinden, kun je er ook voor kiezen om een fotolijst te maken. Hierin kun je dan één of meerdere leuke foto’s plaatsen.

Een sieraad

Een sieraad kun je laten personaliseren met een datum, met initialen of met een naam. Afhankelijk voor wie het cadeau bestemd is.

Servies

Je kunt ook servies laten personaliseren. Bijvoorbeeld met een tekst op een bierglas of een mok of met een datum op een bestek zet. Je kunt er eventueel ook nog voor kiezen om een foto op het servies te laten zetten.

Gepersonaliseerde chocolade

Veel mensen houden van chocolade. Daardoor hebben verschillende chocoladefabrikanten het mogelijk gemaakt om ook een gepersonaliseerde bestelling te maken. Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij Merci, Tony Chocolonely, Leonidas en M&M’s.

Schrijfwaren

Schrijfwaren zoals pennen, schrijfmappen of notitieblokjes kun je ook laten personaliseren met een tekst. In boekhandels zijn er vaak pennen te koop met daarop standaardnamen of met letters maar als je de naam die jij nodig hebt hier niet tussen ziet zitten, kun je online een bestelling plaatsen met een tekst naar keuze.