Black Friday bij electronica winkels

Verschillende electronica winkels doen mee aan Black Friday. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de MediaMarkt met kortingen komt. Dit zijn cashback aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn nog niet bekend maar worden vlak van tevoren doorgegeven. Houd de website of folders in de gaten. Populaire Black Friday aanbiedingen van vorig jaar waren een Xbox One S met Fifa 17 voor 262 euro, een Playstation 4 Slim met tweede controller voor 279 euro, een Apple Iphone SE met 64GB voor 499 euro en een Samsung Ultra HD HR TV voor 599 euro. Ook zo benieuwd wat de aanbiedingen van dit jaar zullen zijn?

Huishoudelijke apparaten met korting
Ook BCC deed vorig jaar mee aan Black Friday. Er waren diverse huishoudelijke apparaten in de aanbieding, zoals een AEG-wasmachine voor 379 euro, een Bosch wasdroger voor 499 euro, een Whirlpool wasdroger voor 299 euro, een Sharp vaatwasser voor 349 euro, een LG koelvriescombinatie voor 399 euro, een slimme radiatorknop voor 159,20, een AEG-stofzuiger voor 69 euro en een foodprocessor voor 75 euro. Dat betekent niet dat BCC alleen koelkast aanbiedingen heeft tijdens Black Friday, ook een computer en USB-stick, LED TV, boxen, koptelefoons, camera, smartphone, tablet, beauty apparaten en een horloge waren vertegenwoordigd.

Online computer, HDTV, smartphone en game deals
Ben je een fan van Apple? Dan kun je naast de MediaMarkt ook bij de Apple store zelf terecht. Je krijgt dan aantrekkelijke giftcards tot wel 100 euro bij je aankopen. Andere winkels waar je waarschijnlijk zeker op deze dag terecht zal kunnen zijn Bol.com en Wehkamp. Deze hebben ook een electronica afdeling en geven tijdens Black Friday korting op diverse populaire producten. Maar er zijn veel electronicawinkels in Nederland die aan Black Friday doen, ook tweedehands winkels. Daar vind je weer andere deals. Daarom is het de moeite waard om je niet alleen te beperken tot de grote ketens.