Wie zijn we?

Met deslimmestudent.nl bieden we je een website waarop je als student veel handige informatie vindt over verschillende aspecten van een studentenleven. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een leuke kamer, het regelen van verzekeringen, het op orde krijgen van de financiën om alle maandlasten te kunnen betalen, enzovoorts. Een studentenbestaan is niet goedkoop, mede door de prijs van studieboeken, je kamer en bijvoorbeeld een telefoon. Het wordt steeds belangrijker om je bewust te zijn van de vaste lasten die je iedere maand moet betalen, zeker nu de studiefinanciering voor studenten is opgeschort. Er zijn gelukkig verschillende manieren om alle lasten te financieren om aan het eind van de maand rond te kunnen komen. Zo houd je in het beste geval geld over voor andere leuke activiteiten, zoals een avondje weg met vrienden of een nieuwe telefoon.

Informatie op basis van ervaring

De informatie op deze website is geschreven op basis van persoonlijke ervaringen van de mensen achter deze website. Zij hebben zelf gestudeerd en weten daarom wat het is om te studeren, hoe je snel aan een leuke kamer komt, hoe je een goed inzicht krijgt in de financiën, enzovoorts. Studeren is namelijk meer dan alleen met je neus in de studieboeken zitten en tentamens maken!

Om te voorkomen dat je na een paar maanden blut bent en daardoor geen geld meer hebt voor leuke dingen, geven we je graag een aantal praktische tips. Hiermee kom je verder tijdens je studententijd en voorkom je dat je al snel blut bent tijdens je tijd als student.