Een slimme student laat zijn scriptie nakijken

“Scribbr heeft mij erg goed en fijn geholpen tijdens mijn scriptieperiode. Ondanks dat de taalcheck voor mijn scriptie zo streng was, heb ik nu mijn scriptie gehaald!”

Iris is door het dolle heen. Haar hogeschool hanteert strikte regels voor de taal van scripties. Geen enkel d/t-foutje, incomplete zin of verboden woord wordt over het hoofd gezien. Veel studenten komen niet door deze taalcheck heen en lopen zo studievertraging op. En dat is zonde!

Een slimme student laat daarom zijn scriptie nakijken op taal door een professional.

Zo helpt Scribbr de student

De editors van Scribbr zijn taalkundigen en gespecialiseerd in scriptietaal. Scribbr helpt je met je Nederlandse of Engelse tekst. De editors:

  • Corrigeren taal- en spelfouten
  • Verbeteren de zinsbouw en het taalgebruik
  • Geven feedback op de structuur van de tekst

Daarnaast krijg je persoonlijke feedback van de editor over de fouten die je vaker maakt. Zo helpt Scribbr je om beter te schrijven in de toekomst. Een onmisbare skill!

Daarom kies je voor Scribbr

Scribbr hielp al vele studenten met hun teksten. Op Trustpilot krijgt de dienst gemiddeld een 9,7 van hun klanten. Niet alleen Iris is dus blij met Scribbr.

“Het maakt je scriptie professioneler en op hbo-niveau. Zeker een aanrader voor mensen die moeite hebben met hbo-waardig schrijven of met dyslectie.” Nick

“Alle aanpassingen die gedaan werden, waren kort uitgelegd, met een verwijzing naar de website voor meer uitleg. Zo heb ik er ook nog het een en ander van geleerd.” D.

“Op tijd klaar en zeer zorgvuldig nagekeken. Ik dacht dat het foutloos Engels was, maar de editor haalde er nog erg veel foutjes uit. Vooral erg handig omdat Engels niet mijn moedertaal is.” Anoniem