Er goed uitzien voor je eerste schooldag

Ieder begin is spannend. Het is niet vreemd of gek om kriebels in de buik te hebben als je voor het eerst naar school gaat. We hebben het dan niet over de lagere school of middelbare school. Het gaat om het voortgezet onderwijs. De eerste dag zorgt voor een gezonde spanning. Wie komt er bij jou in de klas te zitten? Hoe zijn de leraren? Zul je mee kunnen komen met de rest van de leerlingen? Door er de eerste dag goed uit te zien zal je zelfvertrouwen een opkikker krijgen.

De juiste kleren

Pak de beste kleren uit de kast welke geschikt zijn om aan te doen op de eerste dag naar school. Strijk de kleren en zorgt dat ze goed bij elkaar passen. Natuurlijk moet het passen bij het seizoen van het jaar en daarnaast ook bij de school. Het is niet nodig om een driedelig pak aan te doen op de eerste dag. Houdt het lekker simpel en eenvoudig. Ook voor de dames geldt dit natuurlijk.

Zorg voor de juiste “glow”

Het is ook goed om jezelf eens goed te verwennen voordat het nieuwe schooljaar op de nieuwe school gaat beginnen. Ga eens lekker uit eten, mediteer wat als je hiervan houdt of doe een ronde yoga. Misschien houdt je meer van hardrennen of sport je in een gym? Leef je zondag even goed uit en zorg dat je compleet tot ontspanning komt. Visualiseer dan de eerste dag op de nieuwe school. Het zal een stuk van de spanning wegnemen.

Je haar!

Natuurlijk is het belangrijk om te zorgen dat de haren goed zitten. Gelukkig heb je hier John Frieda voor als geheime wapen. Met deze producten zullen de haren altijd goed en perfect zitten. Het is fijn om op je best naar de nieuwe school te gaan.