Geld verdienen door voetbalwedstrijden te kijken, het kan!

Bij veel studenten is het al wel bekend maar sommigen weten er nog niet veel van. Het fenomeen sportweddenschappen. Een manier waarop je twee dingen die studenten doorgaans erg fijn vinden kan combineren, namelijk geld verdienen en voetbal kijken. Een makkelijke wijze om wat geld bij te verdienen maar ook een valkuil, omdat je je vermogen wat je hebt opgebouwd ook makkelijk kan kwijt raken.

Toto en Unibet zijn sites die vaak worden gebruikt bij dit soort weddenschappen. Zij hebben een verdienmodel waarbij ze eigenlijk elke keer hetzelfde uitkeren. Als bijvoorbeeld Feyenoord tegen Ado den Haag speelt, en er wordt €500 op Ado ingezet en €1000 op Feyenoord dan keert de bookmaker ( de site waarbij je gokt )  bij elke uitslag 500+1000= € 1500 uit. Wanneer deze verhouding niet meer in orde is of scheef gaat trekken, dan verhoogt of verlaagt de bookmaker de notering die je krijgt voor een van de ploegen. Hierdoor blijft het verschil tussen de daadwerkelijke en gemiddelde winst voor de bookmaker altijd minimaal.

Studenten                                                                                            

Veel studenten maken al gebruik van deze originele manier van geld verdienen. Zo ook de Engelse broers Alex en Gavin Walker. Zij verdienden in hun studententijd al 17000 dollar in een week, en nu zijn ze fulltime gokker met een gemiddeld inkomen van 400.000 dollar per jaar. Het geheim van de tweeling is enorm veel oefenen. Ze hebben eerst twee jaar lang veel geoefend totdat ze de kunst onder de knie begonnen te krijgen en steeds meer begonnen te verdienen. Nu ze gestopt zijn met hun studie en hun intrede hebben genomen in een luxe penthouse in het hartje van Londen, is het gokken nog steeds hun grootste inkomen. ‘’ Op een gegeven moment kwamen we om 7 uur uit bed om ons geld op Oezbekistan – Japan vrouwen onder de 16 te zetten’’, vertelde Alex Walker.

Verlies

Als je begint met het gokken moet je natuurlijk rekening houden met het feit dat je een flink aantal keren ook een weddenschap gaat verliezen. Maar wat volgens professioneel gokkers dan het best werkt is het simpelweg doorgaan met gokken. Statistisch gezien is de kans namelijk nihil dat je blijft verliezen. Zo kun je dus je verloren geld enigszins terug winnen. Mocht je hier nou geen heil in zien en heb je geen vertrouwen meer in het online gokwereldje? Probeer dan eens het zoeken naar een goede bijbaan of vakantiewerk.

Kortom

Het gokken kan dus enorm winstgevend zijn als je de juiste tactieken gebruikt. Immers wed je eigenlijk tegen andere gokkers via de bookmaker. Dus als je de juiste tactieken en denkwijzen inzet kan je gebruik maken van andere gokkers die minder slim inzetten dan jij. Hierbij is de kans natuurlijk klein dat je 400.000 dollar in een jaar gaat verdienen, maar een biertje in de kroeg zou je er toch echt wel uit moeten kunnen halen.